Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Noi avem în familie nişte mofturoşi, care nu vor miel nici usturoi, nici aia nici ailaltă. Pentru ei (şi pentru alţi pretenţioşi aşişderea :) am pregătit un tort-aperitiv, un drob din organe de pui, copt în formă rotundă.
Am fiert ficăţeii şi pipotele+inimile de pui în 2 vase separate, pentru că timpul de fierbere diferă. După ce s-au fiert, le-am scos din apă şi le-am lăsat să se răcească, apoi le-am tăiat în bucăţi cât mai mici, cu un cuţit.
Ceapa verde am spălat-o şi am curăţat-o, am tocat-o mărunt, am călit-o într-o tigaie cu o ceaşcă de ulei. Am pus într-un vas încăpător măruntaiele, ceapa călită, am adăugat pătrunjelul tocat şi cele 6 ouă bătute. Am adăugat chives, busuioc, oregano (tocate mărunt), sare şi piper şi am amestecat bine. Am uns cu unt şi am tapetat cu hârtie de copt o formă de tort. Am turnat compoziţia, nivelând cu o spatulă. Am introdus la cuptorul bine încins, la foc moderat, şi am lăsat să se coacă. După o oră, am scos tava şi am turnat deasupra 3 ouă bătute. Am mai lăsat circa 30 minute, până când s-a rumenit glazura de ouă. Am tăiat rece, ca pe un tort.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult